Markanıza Özel Katalog Tasarımı Yapalım

Katalog tasarımı, markanızın ürün ve hizmetlerini en etkili şekilde tanıtmanın önemli bir yoludur. İyi tasarlanmış bir katalog, hem görsel açıdan estetik hem de bilgilendirici olmalıdır. Size özel çözümler sunarak markanızın hedef kitlesine ulaşmasını sağlayacak profesyonel katalog tasarımlarını birlikte hayata geçirelim.

Katalog Tasarımı Örnekleri

Katalog Tasarımı Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Katalog tasarımı, markanızın ürün ve hizmetlerini etkili bir şekilde sunarak profesyonel bir imaj yaratmanızı sağlar ve potansiyel müşterilere ulaşmanızı kolaylaştırır.

Ürün ve hizmetler, açıklayıcı metinler, fiyat bilgileri, yüksek kaliteli görseller ve markanızın kimliğini yansıtan grafik unsurlar yer almalıdır.

Ürün ya da hizmet bilgileri, fiyat listeleri, firmanızın logosu, iletişim bilgileri ve varsa kampanyalar ile ilgili bilgiler gereklidir.

Tasarıma bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte, ortalama 1-2 hafta içerisinde katalog tasarımı tamamlanabilir.

Katalog tasarımı hem dijital platformlar için hem de basılı versiyonlar için hazırlanabilir. İhtiyaçlarınıza göre format belirlenir.

Marka kimliği ile uyumlu renkler, yüksek çözünürlüklü görseller, okunabilir yazı fontları ve etkili bir düzen kullanılarak tasarım yapılmalıdır.

Katalog, içerdiği ürün ve hizmetlerin sayısına göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak 8-32 sayfa arası ideal kabul edilir.

Profesyonel katalog tasarımı için Adobe InDesign, Photoshop ve Illustrator gibi grafik tasarım programları kullanılır.

Evet, firmanızın ihtiyaçlarına göre katalog tasarımında renk, stil ve içerik değişiklikleri yapılabilir.

Genellikle mat veya parlak kuşe kağıtlar tercih edilir, ancak markanızın imajına göre farklı kağıt seçenekleri de kullanılabilir.