Sancaktepe Web Tasarım

Sancaktepe web tasarım ajansı olan Dijiton isteklerinizi, fikirlerinizi ve faaliyetlerinizi tasarlayıp, dijital ortama profesyonel olarak sunan bir şirkettir. Bu minvalde dijital ortamda ihtiyaç duyacağınız pek çok konuda en verimli sonuçları ortaya koymaktayız.

Özellikle günümüzün ihtiyaçları düşünüldüğünde Responsive tasarımlar ve Seo uyumlu bir web sitesi en temel ihtiyaçlardan bazılarıdır. Bunlarla birlikte e-ticaret yazılımları, sosyal medya yönetimi, grafik tasarım, kurumsal kimlik tasarımı gibi geniş bir skalada hizmet vermekteyiz. Bunları hizmetlerimiz kısmından görebilirsiniz.

Sancaktepe Kurumsal Web Tasarım

Sancaktepe kurumsal web tasarım noktasında Dijiton olarak bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun olan ve en çok verimi alacağınız tasarımları ortaya koyuyoruz. Bunu sağlarken WordPress ve diğer yazılımlarla özgün, güvenilir bir platform oluşturma amacıyla firmanıza özel dizayn ederiz.

Bilhassa prestijinizi yükseltmek için isteğinize en uygun web tasarım ve kodlama yaparak daha özgün bir site olmanıza öncülük etmekteyiz.

Ayrıca yaptığımız kurumsal kimlik çalışmaları ile dijital ortamdaki yüzünüzü yansıtırız. Bunun için tanıtımlar, sosyal medya hesapları, logo tasarımları veya kartvizit gibi pek çok alanda profesyonel kimliğinizi oluştururuz.

Dijiton’un Web Tasarım Süreci

Sancaktepe web tasarım hizmetini verirken birlikte geçireceğimiz tasarım sürecinden bahsedelim. 

  • İlk olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinleyerek, en uygun çözümleri sunarız. 
  • İhtiyaç halinde içerik yönetim yazılımı oluşturuyoruz. Böylece size vereceğimiz şifre ile site ara yüzüne erişebilirsiniz. Ardından güncelleme, ekleme veya silme işlemlerini siz yapabilirsiniz.
  • Kurumsal profilinize uygun en ideal web tasarımınızı planlayarak oluşturuyoruz.
  • İçerik yerleştirmesi yapıyoruz. Bunu yaparken web sitesi içeriklerinizi tamamen SEO kriterlerine uygun ve kullanıcı deneyimi odaklı hazırlamaya dikkat ediyoruz. SEO konusunda uzman ekibimiz özgün ve kaliteli içeriklere sahip olmanız için sektörünüze uygun içerikler üretir.
  • Oluşturduğumuz web sitenin sunumunu size yaparız. Akabinde karşılıklı iş birliğimizle gerekli gördüğümüz düzenleme veya güncellemeleri yaparız.
  • Yazılım, tasarım ve içeriklere dair son kontrollerimizi yaparız.
  • Nihai olarak web sitenizi yayınlarız.
  • Bu yayının ardından devamlı olarak gözlem ve kontrollerde bulunuruz. Ayrıca müşterilerimize teknik destek ve danışmanlığı da veriyoruz.

Sancaktepe web tasarım ajansı arayışındaysanız ve kaliteli bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız, hemen bizden teklif alın.