Web Tasarım Ajansı

Web Tasarım Ajansı

Herkes bir web sitesi kurabilir. Ancak güvenilirliği güçlendiren, potansiyel müşterileri kar haline getiren ve kilit mesajlar veren stratejik ve ilgi çekici deneyimlerin elde edilmesi güçtür. Dijiton web tasarım ajansı diğer web tasarım şirketlerinin aksine proje ve tasarım geliştirme faaliyetlerine rehberlik etmekte, titiz araştırmalar yapmakta ve strateji belirlemektedir. İşletmeniz için bir web sitesine sahip olmanız gerektiğine karar verdikten sonra vereceğiniz karar ise çalışacağınız şirkete karar vermek olacaktır. Pek çok kişi web sitesi oluşturmayı alan adı kaydetmek, bir web şablonu indirmek ve daha sonra site oluşturmak için WordPress tarzından bir program ile site oluşturmak olarak görmektedir. Elbette bu şekilde basit bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Fakat profesyonel bir görünüm oluşturmuş olmazsınız.

Web tasarım hizmeti alarak daha profesyonel, kullanıcı dostu ve yüksek trafiğe sahip bir site elde edebilirsiniz. İster kurumsal web tasarım, isterseniz e-ticaret hizmeti alın, bir site sahibi olmanın ilk adımı danışma olacaktır. Farklı web tasarım şirketleri bir web sitesi oluşturma noktasında uzmanlaşmış ve büyük şirketleri göz önünde bulundururken bazı firmalar ise küçük işletmeler ile yetinmektedir. Ayrıca bazı şirketler ASP ve Java gizi yazılım dilleri kullanırken bazı firmalar ise HTML kullanmaktadır. Özellikle bir şirket seçerken bu faktörün göz önünde bulunması gerekiyor. Dijiton kolay kullanım paneli, menüler arasında gezintinin kolay olması, kullanıcının aradığını kolay bir şekilde bulması gibi avantajları ile fark yaratıyor.

Dijiton’un Üstlendiği Görevler

  • Müşterilerin gereksinimleri ve hedeflerinin belirlenmesi ve web sitesi oluşturma maliyetlerini tahmin edilmesi
  • Şirket ve müşteri arasında sözleşme görüşmesi yapmak
  • Grafiklerin yanı sıra bunları doğru biçimde şekillendirme ve ayrıca şekil elde ederek renk şemaları, düzen ve yazı tipi tasarlama
  • Veri tabanı oluşturma, sitenin düzgün bir şekilde çalıştığından emin olma.
  • Siteyi barındırma ve daha sonra sorunları ayıklama
  • Ara motoru ile web site sıralamasının optimize edilmesi ve site alan adının kaydı
  • Önceden var olan sitelerin güncel hale getirilmesi

Dijiton web tasarım ajansı pek çok görev üstleniyor. İşinize odaklanma konusunda destek veren firma aynı zamanda profesyonel web sitesi oluşturma ve sorunsuz bir şekilde sitenin çalışmaya devam etmesi gibi hizmetlerle de büyümenize katkıda bulunuyor.